Masterclass voor leerkrachten PO: Speel met film!

Speel met film!
Amsterdams Filmmenu Masterclass voor juffen, meesters en kinderen
Maandag 22 oktober (herfstvakantie), van 10.30 – 12.30
Locatie: Medialab @ Cinekid Festival, Westergasfabriek

Kom op maandag 22 oktober naar de Masterclass van het Amsterdams Filmmenu. Je leert hoe je op een speelse manier actief met film aan de slag kan in de klas. Kom alleen, met je kind(eren), je nichtje, neefje, buurmeisje of buurjongen (4-12 jaar). Samen ontdekken we de eindeloze mogelijkheden.

Na afloop kun je met je kinderen op ontdekkingsreis in het Medialab, waar je nog veel meer kunt spelen met film. Waar je nieuwe vormen van media als één van de eersten kunt uitproberen; waar je leert de dingen die je al kent op nieuwe manieren te bekijken; en waar je op allerlei manieren met media kunt spelen en media kunt maken.

Kosten: €25 per volwassene, kinderen gratis.
Inclusief deelname aan het programma, een bezoek aan het Medialab, drankjes en een tussendoortje.

Na afloop van de middag ontvangen de deelnemers een certificaat dat ingevoerd kan worden in het lerarenregister.

Aanmelden
Je kan je aanmelden via dit formulier.

Ilma vd Beek