Imagine Filmfestival Educatieprogramma

Imagine richt zich op het ontwikkelen en stimuleren van die verbeelding om daarmee een andere blik op onze wereld en maatschappelijke vraagstukken te werpen. Met Fantastische film wil Imagine laten zien dat er voor alledaagse problemen hele creatieve oplossingen te bedenken zijn.

Elke voorstelling wordt voorzien van een inleiding en achteraf is er ruimte voor verdieping in de vorm van een vraaggesprek met een deskundige op het gebied van film. Voor iedere school die deelneemt aan het scholenprogramma wordt er lesmateriaal ontwikkeld dat aansluit bij hun bezoek aan het festival. Dit lesmateriaal wordt ontwikkeld aan de hand van het leerniveau van de leerlingen, dus er is van alles mogelijk.

Informatie of een programma op maat:
Meer informatie over het programma lees je op de website van Imagine.

Vragen over de scholenpakketten van Imagine, of komt april toch niet zo goed uit? Er zijn nog genoeg andere mogelijkheden om jongeren kennis te laten maken met het festival! Neem voor meer informatie of een programma op maat contact op met:

Anouk Balvers, Medewerker Educatie via anouk@imaginefilmfestival.nl

Ilma vd Beek